Jag behöver ett friskvårdskvitto till min arbetsgivare, hur gör jag?

• William

Ett friskvårdskvitto kan du enkelt ladda ner på vår hemsida.

Börja med att logga in, välj sedan "mitt konto" och under rubriken Konto- friskvårdsunderlag kan du välja start- och slutdatum för ditt friskvårdsintyg. Detta kan du sedan ladda ner som en PDF.

Det betalningsintyget vi kan utfärda är giltigt enligt Skatteverkets krav gällande friskvårdskvitto.
    Det framkommer betalarens namn, personnummer, vårt orgnummer, bolagsnamn, momssats och totalt belopp. Har du betalat via autogiro sammanställer vi alla betalningar i ett dokument.

För köp gjorda online kan betalningsintyg skickas tidigast 14 dagar efter köp

Behöver du ett signerat underlag är du välkommen in till en reception.

Det går även bra att chatta med oss eller ringa oss under våra öppettider för detta intyg.
    Alternativt fylla i vårt kontaktformulär.