Hur bokar jag gruppträning?

• Emmie

För våra medlemmar är bokningstjänsten tillgänglig dygnet runt i vår app och på vår hemsida i inloggat läge. Bokning kan också göras via telefon under klubbens bemannade öppettider.

Du kan boka en klass 6 dagar, 23 Timmar och 30 minuter innan den går av stapeln.
    Du kan ha max 3 pass om dagen och ha totalt 10 bokningar samtidigt.
    Under en vecka får du max gå på 15 klasser sammanlagt.

När en klass är färdig faller bokningen bort och du kan åter ha tio bokningar i rullning.

Din reservplats kan bli ordinarie fram till fyra timmar innan klassen börjar. Har din reservplats inte blivit ordinarie fyra timmar innan försvinner din bokning automatiskt, men du kan fortfarande se din reservplats. Reservplatser finns i obegränsat antal på alla pass.